HET UNIEKE BENEFIETCONCERT FIGHT4RICKY OP DONDERDAG 11 OKTOBER AS.


DAT MAG JE NIET MISSEN!!

Op donderdag 11 oktober as. gaat het dak er compleet af, bij dit unieke éémalige benefietconcert in het haagse Paard van Troje.

Er is de afgelopen maand hard gewerkt aan dit benefietconcert en dat heeft haar vruchten afgeworpen. Zo kunnen we met trots melden dat iedereen kan genieten aan een keur van verschillende topbands met diverse stijlen muziek. Dus voor ieder wat wils!

De bands die belangeloos optreden op 11 oktober zijn de zeer succesvolle formatie F, met hun weergaloze eigen muziek, JeWelste – deze super coverband speelt nummers van de 70's tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. Midnight Temptation – heeft een top repertoire reikend van de jaren 60-70 met nummers van The Beatles, Stones tot hedendaagse rockhits van Gravin DeGraw en veel meer, That's Cool! met alle herkenbare disconummers van de jaren 80 tot nu en Rondje Doe Maar met de grootste hits van Doe Maar.

Tussen de optredens door zal er een veiling worden gehouden waar stukken voorbij komen waar u volop op kunt bieden zoals o.a. het voetbalshirt van Ricky's favoriete voetbalclub ADO met handtekeningen van alle spelers. Want u zult begrijpen: het doel van het Benefietconcert is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Fight4Ricky!

Het benefietconcert zal plaatsvinden in de kleine zaal van Het Paard van Troje in Den Haag. De deuren gaan open om 19:00 uur en het 1ste optreden zal beginnen rond 19:30. Het laatste optreden zal eindigen om 24:00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de site van het Paard van Troje: www.paard.nl en uiteraard aan de kassa op de avond zelf. De toegangskaart kost € 12,50. Tussen de optredens door en gedurende de optredens, zullen we rond gaan met collectebussen zodat u een extra gift kan geven voor Stichting Fight4Ricky.

KAARTEN BENEFIETCONCERT FIGHT4RICKY NU IN DE VOORVERKOOP!! klik hier om kaarten te bestellen


Blijf de site volgen want we geven dagelijks een update van de stand van zaken over het benefietconcert. Heeft u specifieke vragen? Mail deze dan naar info@fight4ricky.nl t.a.v. Bart Wientjens o.v.v. benefietconcert F4R.

Wij hopen jullie allemaal te zien op donderdag 11 oktober as. en dan maken we er samen een onvergetelijke avond van!

Tot donderdag 11 oktober!

Bart Wientjens Voorzitter Stichting Fight4Ricky