Nieuws/Acties 

 


Op donderdag 11 oktober as. gaat het dak er compleet af, bij dit unieke éémalige benefietconcert in het haagse Paard van Troje.
KAARTEN BENEFIETCONCERT FIGHT4RICKY NU IN DE VOORVERKOOP!! klik hier om kaarten te bestellen

Lees verder...

 


 

Voorburg, 3 mei 2012

Uiteraard heeft ook ons het verschrikkelijke bericht bereikt dat Bibi op Koninginnedag in haar slaap is overleden. Woorden schieten te kort. Namens het bestuur van de stichting Fight4Ricky, Ricky, Donny, Rick sr. en Jasmin wensen wij Eric en Jessica enorm veel sterkte toe in deze ongelofelijk moeilijke tijd!
Bibi rust zacht. Je bent nu bij je broertje Tristen en pas samen goed op papa en mama.

Bart Wientjens

Voorzitter Stichting Fight4Ricky 


Het plan om Ricky beter te maken gaat veranderen!

Het plan om Ricky beter te maken gaat veranderen! Zoals iedereen wel weet begint de tijd te dringen. Vanuit Philadelphia is er  nog steeds geen toestemming gegeven voor de opening van de studie en we hebben geen tijd meer te verliezen. Ook wij zijn inmiddels op de hoogte van de Immuuntherapie die in Duitsland wordt gegeven aan de Greifswald Universiteit.


Omdat we niet meer kunnen afwachten op een reactie vanuit Philadelphia is de vader van Ricky afgelopen woensdag afgereisd naar Duitsland. Hij heeft daar een goed gesprek gehad met Dr. Lode van Greifswald Universiteit en een expert op het gebied van Neuroblastoom. Hij heeft de hele situatie met Dr. Lode besproken. Dr. Lode wil Ricky absoluut behandelen. Zoals de situatie nu is gaan we binnen 1-2 weken naar Greifswald voor de 1ste behandelingen.

Blijf Ricky op alle manieren steunen. Ook de behandeling in Duitsland kost veel geld.  We hebben ieders steun hard nodig.

Zodra we alle exacte informatie hebben vanuit Duitsland wordt het op de site vermeldt.

Donderdag, 18 november - Bart Wientjens – Voorzitter Fight4Ricky


INZAMELINGSACTIES VAN BASISSCHOOL ESSESTEIJN VOOR FIGHT4RICKY - WORD VRIEND VAN RICKY

Dinsdag 1 november: De basisschool Essesteijn is de school in Voorburg waar Ricky nu in groep 8A zit. De school heeft nu een initiatief ontwikkeld waarbij alle kinderen van DE HELE BASISSCHOOL ESSESTEIJN zoveel mogelijk mensen proberen te bereiken om hen te vragen om VRIEND van RICKY te worden. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kinderen mee kunnen helpen om Ricky naar Philadelphia te krijgen zonder dat ze op welke manier dan ook met geld over straat hoeven te lopen. Momenteel zijn de besprekingen hoe we het gaan aanpakken in volle gang en morgen weten we meer hoe we het precies gaan doen. U vindt dan alle uitleg op de site, bij SPONSORS/VRIENDEN


Midvliet Yoga op Youtube


 Benefietavond in Taverne De Coligny met Hollandse zangers en een DJ!

Zaterdagavond 29 oktober organiseert Taverne De Coligny vanaf 19.00 uur een benefiet avond M.M.V. WOLTER KROES!! waarvan de opbrengst naar Fight4Ricky gaat. Het wordt een SUPER  gezellige avond met Hollandse zangers en een DJ die u zullen entertainen. Kom met z'n allen naar 3e Louise de Colignystraat 161 in Den Haag en steun Ricky. Wij zorgen met de Coligny dat u niet stil kan zitten. 

Peace bracelet te koop in de webshop www.dressmijo.com opbrengst geheel voor Fight4Ricky.

 Jolanda van Dress Mi Jo, tante van Ricky, verkoopt een Peace Bracelet in haar webshop www.dressmijo.com waarvan de opbrengst geheel gedoneerd word aan Fight4ricky. Klik op onderstaande link: http://www.dressmijo.nl/Peace-BraceletOpbrengst-gaat-naar-www.fight4ricky.nl--p-16461.html

Ook zal Dress Mi Jo / Jolanda op de Yoga marathon 30 oktober “Fashion T-shirts Ibiza style” gaan verkopen waarvan de winst geheel gedoneerd word aan Fight4Ricky, kom dan ook naar de Yoga Marathon op 30 oktober in sporthal Essesteijn in Voorburg. 


INZAMELING FIGHT4RICKY OPEN DAG POLITIE HAAGLANDEN - BUREAU LEVENDE HAVE DEN HAAG 

Zaterdag 8 oktober as. organiseert Politiebureau Levende Have aan de Oorberlaan 100 in Den Haag een Open Dag. Er zijn dan shows van de bereden politie en de hondenbrigade. Maar ook een luchtkussen, schminken, poffertjeskraam etc. zijn er! Het is een soort kinderfeestje!! De organisatie van Bureau Levende Have leeft erg mee met Ricky en heeft belangeloos een kraam beschikbaar gestelt. De kraam mogen we gebruiken om mensen te benaderen om geld te doneren voor Ricky. De moeder en tantes van Ricky zullen vanaf 10.00 - 16.00 uur achter de kraam aanwezig zijn om zoveel mogelijk geld in te zamelen en u uitleg te geven over fight4ricky. Op verzoek van de organisatie zal Bart Wientjens, voorzitter van de stichting fight4ricky, om 11:30 een toespraak houden tussen de shows in over fight4ricky. Met redelijk weer verwacht de organisatie soms zo'n 4.000 man. We hopen voor Ricky veel geld op te halen. Kom langs als je het leuk vindt.  


Mega Benefiet Concert FIGHT4RICKY

Eind november / begin december organiseert Bart Wientjens samen met veel bekende 'lokale' bands en een aantal special acts een groot benefietconcert. Alle opbrengsten (entree, drankopbrengst etc.) van die middag en avond worden gedoneerd aan fight4Ricky. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het format, onderhandelingen voor de juiste locatie, de line-up, catering etc. Houdt de site goed in de gaten. Telkens als we meer weten delen we dat met jullie zodat jullie straks in grote aantallen naar  topbands kunnen luisteren, uit je dak kunnen gaan voor Ricky, doneren en hem zo helpen naar Philadelphia. Bart Wientjens wordt bij het organiseren van het concert bijgestaan door een aantal andere professionals uit de muziekwereld waaronder Kit Carrera van The DEAF! 


 IJsspektakel actie bij IJssalon Palazzo

Zondag 9 oktober organiseert IJssalon Palazzo uit Scheveningen een IJsspectakel voor fight4Ricky. Vanaf 12:00 tot 18:00 uur kunt u daar heerlijk ijs eten en kiezen uit maar liefst 22 verschillende soorten Italiaans ijs. Maar ook alle soorten coffee, gebak en alcoholische dranken. Speciaal is dat alle opbrengsten van die dag door hen worden gedoneerd aan Fight4Ricky. Dus kom allemaal vanaf 12:00 uur naar IJsssalon Palazzo op de Palacestraat 30 in Scheveningen, koop een ijsje en help Ricky naar Philidelphia .   


Yoga Marathon

Zondag 30 oktober organiseert Mijn Yoga Studio uit Voorburg een Yoga Marathon. Alle opbrengsten van die dag zullen gaan naar FIGHT4RICKY. Edith Wientjens, eigenaresse van Mijn Yoga Studio: “ik ken Ricky al zolang hij ziek is, mijn zoon is een van de beste vriendjes van Ricky en Jasmine en Rick zijn goede vrienden van ons. Het was dus snel beslist dat deze Yoga Marathon er ging komen. Ik heb de zeer ervaren yogadocenten Jacqui Howles (van Sunshine Yoga) en Carla Groen (De Dolfijn) bereidt gevonden om dit samen met mij te doen. Iedereen kan meedoen. De minimale bijdrage is
€ 10,-- maar je mag altijd meer geven voor fight4ricky!!

Het programma ziet er als volgt uit:
12:15 – 13:00 Vinyasa Yoga door Edith
13:45 – 15:00 Circle Yoga door Jacqui
15:15 – 16:30 Yin Yoga door Carla
16:30 – 17:00 Ontspanning o.l.v. muziek van Fantine Tho
Yoga ervaring is niet nodig, wel positieve energie! En je Yoga Mat. Heb je deze niet kan je ‘m voor € 2,50 huren. Ook dit geld gaat naar Fight4Ricky.
Kijk voor meer informatie op www.mijnyogastudio.nl
We hopen en rekenen op een grote opkomst!!
Tot zondag 30 oktober !

 

Adres: Sporthal Essesteijn in Voorburg. Gratis parkeren.